Tuotteet

Lämpöpumput Boschilta - Tehokas ja luotettava lämmitys- ja viilennysratkaisu kotiisi tai kiinteistöösi"

Lämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto

Meidän sertifioitu asentajatiimimme varmistaa, että ilmalämpöpumppusi asennetaan oikein, jotta saat laitteestasi parhaan mahdollisen hyödyn. Palveluvalikoimamme kattaa kaikenlaiset lämpöpumput, mukaan lukien ilmavesi-, maa- ja ilmalämpöpumput, niiden myynnin, asennuksen sekä huollon. Lisäksi olemme saaneet Tukesilta kylmäaineasennuksen pätevyyden (e3) alle 3kg kylmäainejärjestelmiin, mikä takaa korkean osaamisen ja turvallisuuden kaikissa asennustöissämme.

Bosch lämpöpumput

Lämpöpumpun avulla lämmität ja viilennät kotiasi tai kiinteistöäsi vaivatta, parantaen samalla sisäilman laatua. Bosch lämpöpumput kuuluvat valikoimiimme, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota näitä huippulaadukkaita tuotteita. Bosch on kouluttanut meidät lämpömestariksi, mikä tarkoittaa, että olemme valtuutettu Bosch lämpöpumppujen jälleenmyyjä sekä asennus- ja huoltoliike. Valitsemalla meidät saat asiantuntevaa palvelua kaikissa Bosch lämpöpumppujen myyntiin, asennukseen ja huoltoon liittyvissä tarpeissasi.

Ilmalämpöpumppu: Energiatehokas ja monipuolinen lämmitys- ja viilennysratkaisu

Ilmalämpöpumppu on moderni ja energiatehokas ratkaisu lämmitykseen ja viilennykseen. Erityisesti Bosch-ilmalämpöpumput tarjoavat monipuolisen ja tehokkaan tavan ylläpitää sisäilman mukavuutta kaikkina vuodenaikoina.

 

Säästöt ilmalämpöpumpulla

Ilmalämpöpumppu tarjoaa merkittäviä säästömahdollisuuksia lämmitys- ja viilennyskustannuksissa. Säästöt vaihtelevat yleensä noin 30-40% välillä verrattuna perinteiseen lämmitysjärjestelmään. Tämä johtuu siitä, että ilmalämpöpumput hyödyntävät ulkoilmasta otettavaa ilmaa lämmönlähteenä, mikä on huomattavasti energiatehokkaampaa kuin perinteiset lämmitysmenetelmät.

Säästöjen suuruus riippuu useista tekijöistä, kuten ilmalämpöpumpun mallista, käyttöolosuhteista ja alueen ilmastosta. Kuitenkin yleisesti ottaen ilmalämpöpumpun asentaminen voi merkittävästi alentaa lämmitys- ja viilennyskustannuksia.

 

Ilmalämpöpumpun monipuoliset käyttötarkoitukset

Ilmalämpöpumpun käyttötarkoitukset eivät rajoitu pelkästään lämmitykseen ja viilennykseen. Bosch-ilmalämpöpumpun avulla voidaan kierrättää huoneilmaa, mikä tasaa lämpötiloja ja kosteutta. Tämä luo miellyttävän sisäilman, joka on ihanteellinen niin kodissa kuin toimistossakin.

Bosch-ilmalämpöpumppu tarjoaa monipuolisen ja tehokkaan ratkaisun kotien ja kiinteistöjen lämmitykseen ja viilennykseen. Sen avulla voit nauttia säästöistä, tasaisesta sisäilmasta ja parannetusta ilmanlaadusta. Sertifioitu asentaja varmistaa, että ilmalämpöpumppu asennetaan oikein ja toimii optimaalisesti. Kokonaisuutena Bosch-ilmalämpöpumppu on älykäs investointi niille, jotka haluavat yhdistää energiatehokkuuden, mukavuuden ja sisäilman laadun yhdessä paketissa.

Tutustu Bosch lämpöpumppujen ominaisuuksiin ja etuihin - Ota yhteyttä ja hanki laadukas lämpöpumppu

Bosch-ilmalämpöpumpun edut

Bosch on tunnettu korkealaatuisista lämmitys- ja viilennysratkaisuistaan, ja heidän ilmalämpöpumppunsa ovat tässä suhteessa poikkeuksellisen suosittuja. Bosch-ilmalämpöpumpulla on useita etuja:

  • Sisäilman tasainen lämpötila: Bosch-ilmalämpöpumput pitävät sisälämpötilan aina mukavana ja tasaisena. Tämä luo optimaaliset olosuhteet asumiseen ja työskentelyyn ympäri vuoden.
  • Viilennys ja lämmitys yhdellä laitteella: Bosch-ilmalämpöpumpulla voit vaivatta viilentää kotiasi kesällä ja lämmittää sitä talvella. Tämä monipuolisuus tekee laitteesta erinomaisen valinnan ympärivuotiseen käyttöön.
  • Sisäilman laadun parantaminen: Ilmalämpöpumput eivät ainoastaan lämmitä tai viilennä ilmaa, vaan ne myös parantavat sisäilman laatua. Ne voivat suodattaa ilman epäpuhtauksia, pölyä ja siitepölyä vastaan, mikä on erityisen hyödyllistä allergikoille.

Boschilta Climate Class 8101i ilmalämpöpumppu

Tutustu Boschilta tulevaan Climate Class 8101i -ilmalämpöpumppuun, joka yhdistää tyylikkyyden ja energiatehokkuuden. Valittavanasi on neljä väriä: valkoinen, punainen, hopea ja titaani. Tämä matalaprofiilinen lämpöpumppu tarjoaa A+++ energiatehokkuuden ja 5,1 vuosihyötysuhteen, säästäen energiaa ja kustannuksia. PlasmaCLuster-puhdistus pitää sisäilman raikkaana, ja ympäristöystävällinen R32-kylmäaine vähentää hiilijalanjälkeäsi. Valitse Climate Class 8101i, kun haluat yhdistää suorituskyvyn, tyylin ja vastuullisuuden.

Bosch Climate Class 6101i ilmalämpöpumppu

Tutustu Climate Class 6101i ilmalämpöpumppuun – kustannustehokas ratkaisu mukavaan sisäilmaan. Tämä monipuolinen laite tarjoaa lukuisia toimintoja, kuten Plasmacluster-ilmanpuhdistuksen ja tehokkaat ilmanohjaustoiminnot, varmistaen puhtaan ja miellyttävän sisäilman ympäri vuoden. Lisäksi ympäristöystävällinen R32-kylmäaine pienentää hiilijalanjälkeäsi. WiFi-etäohjauksen ansiosta voit säädellä lämpötilaa mistä tahansa, ja sen tyylikäs valkoinen design sopii kaikkiin tiloihin. Valitse 6101i, kun haluat yhdistää mukavuuden, tehokkuuden ja tyylin.

Ilmalämpöpumpun asennukset

Perusasennuspakettiimme kuuluu kaikki tarvittava: 5 metriä kylmäainekanavaa eristeineen ja suojakouruineen, ulkoyksikön seinäteline, kaapelit yksiköiden välille sekä sähköliitännät turvakytkimeen. Asennamme laitteet enintään 3 metrin korkeuteen ja teemme yhden seinäläpiviennin puurakenteiseen seinään. Lisäläpiviennit sovitaan erikseen. Palvelu on saatavilla Oulun alueella.

Hinta alkaen 550 € sis. alv.

Bosch lämpöpumput - Valitse luotettava ja energiatehokas lämpöpumppu ammattilaiselta

Ilmalämpöpumpun huolto

Tarjoamme kattavan huollon kaiken merkkisille ilmalämpöpumpuille. Huoltoon sisältyy sisä- ja ulkoyksiköiden kennojen pesu, puhaltimien tarkistus ja puhdistus, laitteen toiminnan testaus sekä kylmäaineen paineen tarkistus. Mahdolliset korjaustyöt laskutetaan erikseen. Huoltopalvelumme on saatavilla Oulun alueella.

Hinta alkaen 199 € sis. alv.

Lue lisää Bosch lämpöpumpuista - Ota yhteyttä ja pyydä tarjous asennuksesta

Olemme perheyritys, jossa jokaiselle osa-alueelle löytyy oma asiantuntijansa. Olemme kerryttäneet osaamista ja tietotaitoa 10-vuoden ajan rakennusalalla, jonka ansiosta pystymme vastaamaan niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin.

Olipa kyseessä sitten pieni korjaustyö tai laajamittainen rakennusprojekti, meillä on tarvittava tietotaito ja resurssit toteuttaa se!

Ota yhteyttä