Ammattitaitoinen tiimimme

Tiimimme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Jatkuva koulutuksemme varmistaa, että pysymme ajan tasalla alan uusimmista standardeista ja teknologioista, jotta voimme tarjota asiakkaillemme luotettavia ja kestäviä rakennus- ja talotekniikan palveluita.

Miksi valita R-Trio?

 • Laatu ja Luotettavuus: Sitoutumisemme laatuun näkyy jokaisessa projektissamme.
 • Asiakaslähtöinen Palvelu: Kuuntelemme asiakkaitamme ja räätälöimme palvelumme vastaamaan heidän tarpeitaan.
 • Turvallisuus: Kaikki työmme suoritetaan tiukkojen turvallisuusstandardien mukaisesti.
 • Kokemus ja Osaaminen: Vuosien kokemus alalta takaa parhaat mahdolliset ratkaisut.

Kun tarvitset luotettavaa ja ammattimaista rakennus- ja talotekniikan palvelua, olemme valmiina auttamaan. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja palveluistamme tai pyytääksesi tarjouksen.

LVI-työt ja mittaukset - Asiantuntevat LVI-palvelut Oulussa

Laadukkaat sähkötyöt ammattitaidolla

Luotettavaa sähköasennusta

Tarjoamme korkealaatuisia sähköalan palveluita Oulussa ja sen lähialueilla. Yrityksemme on tunnettu ammattitaidostaan, luotettavuudestaan ja asiakaslähtöisestä palvelustaan.

Palvelumme

Tarjoamme kattavan valikoiman sähköpalveluita, joihin kuuluvat:

 • Sähköasennukset: Uudet asennukset, saneeraukset ja laajennukset.
 • Sähköhuollot ja -korjaukset: Vianetsintä, huolto ja korjaustyöt.
 • Sähkösuunnittelu: Energiataloudelliset ja toiminnalliset ratkaisut.
 • Turvallisuustarkastukset: Sähkölaitteistojen turvallisuuden varmistaminen.
Korkealaatuiset sähköalan palvelut - Suunnittelu, vianetsintä ja kunnospito ammattilaiselta

Älykodin taloautomaatio: Tehokkuutta ja mukavuutta sähkö- ja LVI-ratkaisuilla

Taloautomaatio avaa ovet älykotien maailmaan, tuoden asumiseen uudenlaista mukavuutta ja tehokkuutta. Tässä järjestelmässä sähkö- ja LVI-teknologiat yhdistyvät saumattomasti, mahdollistaen kodin eri toimintojen älykkään ohjauksen ja hallinnan. Valaistuksen, lämmityksen, viilennyksen ja ilmanvaihdon säätäminen onnistuu automaattisesti tai etänä, parantaen asumismukavuutta ja energiatehokkuutta. Älykodissa laitteet ja järjestelmät kommunikoivat keskenään, optimoiden kodin toimintoja asukkaiden tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä niin kartoitetaan miten voimme auttaa sinua älykotisi asennuksessa.

Älykodin taloautomaatio
Älykodin taloautomaatio - keskus
Älykodin taloautomaatio - ohjelmointi
Kattavat LVI-huoltotyöt ammattitaidolla - Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

LVI-palvelut

Laadukkaat LVI-palvelumme takaavat rakennusten turvallisuuden, mukavuuden ja teknisen toimivuuden. Erikoisosaamisemme kattaa LVI-järjestelmien suunnittelun, asennuksen ja huollon, varmistaen energiatehokkaat ja kestävät ratkaisut. Olipa kyseessä uudisrakennus tai vanhan kiinteistön päivitys, ammattitaitoiset asiantuntijamme ovat valmiina tukemaan projektiasi.

Palvelumme

 • Kaikki LVI-työt uudis- ja saneerauskohteissa
 • LVI-huoltotyöt
 • LVI-säätö ja mittaustyöt
 • KVV- ja IV-työnjohtaja okt-kohteissa 
Kodin remontit ammattitaidolla - Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Rakennustyöt

Tarjoamme kokonaisvaltaisia rakennus- ja remontointipalveluita, joissa yhdistyvät laadukas suunnittelu, ammattitaitoinen toteutus ja materiaalien huippulaatu. Erikoistumme talonrakennukseen, saneerauksiin, keittiöremontteihin ja lattiasaneerauksiin, varmistaen projektien onnistumisen aina suunnittelusta valmistumiseen. Yli kymmenen vuoden kokemuksemme alalla takaa, että unelmiesi koti tai tila syntyy juuri toiveidesi mukaan.

Palvelumme:

 • Talonrakennus
 • Saneeraustyöt
 • Keittiöremontit
 • Lattiasaneeraukset

Lämpöpumppujen asennus ja huolto

Tarjoamme maalämpö, ilma-vesilämpöpumppujen sekä ilmalämpöpumppujen asennuksia. Näillä varmistamme tehokkaan lämmityksen ja energiansäästön kotiisi tai kiinteistöösi.Lämpöpumpulla lämmityskustannukset ovat edulliset. Riippuen valittavasta laitteesta säästöä lämmitykseen saadaan parhaimmillaan 80%.Suurin säästö saavutetaan maalämpöpumpulla ja edullisin hankintahinta on ilmalämpöpumpulla.

 • Vanhojen lämmitysjärjestelmien päivitys energiatehokkaammaksi lämpöpumpuksi.
 • Uudiskohteiden lämpöpumppujärjestelmien asennus.
 • Ilmalämpöpumppujen asennukset sekä lämmitys- että viilennyskäyttöön.
 • Lämpöpumppujen mitoitukset.
 • Kaikkien lämpöpumppujen huollot ja korjaukset.
 • Bosch-lämpömestarit.

Miksi valita ammattilainen hoitamaan asennuksen ja huollon?

Ammattilaisen käyttäminen takaa, että laite asennetaan oikein ja optimaalisesti. Meidän sertifikoidut asentajamme tuntevat paikalliset olosuhteet, ja heidän asennustyönsä täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset ja säännökset. 

Turvallisuus: Sähköasennukset ja laitteen kytkennät vaativat erityisosaamista. Ammattilainen varmistaa, että asennus tehdään turvallisesti ja vastaa kaikkia paikallisia turvallisuusmääräyksiä. Lisäksi lämpöpumppujärjestelmät käyttävät kylmäaineita, joilla on merkittävä vaikutus ympäristöön. Näiden aineiden asianmukainen käsittely on olennaista ympäristön suojelemiseksi. Siksi lämpöpumppujen huolto ja asennukset vaativat asianmukaiset luvat ja osaamisen.

Oikea mitoitus: Ammattilainen osaa mitoittaa lämpöpumpun oikein suhteessa tilaan, mikä varmistaa optimaalisen lämmitystehon ja energiatehokkuuden.

Optimaalinen suorituskyky ja tehokkuus: Ammattilaisen tekemä asennus varmistaa, että lämpöpumppu toimii optimaalisella suorituskyvyllä ja maksimaalisella tehokkuudella. Tällainen tarkkuus ja huolellisuus voivat johtaa merkittäviin säästöihin energiakustannuksissa ja parempaan lämmityksen tai jäähdytyksen tehokkuuteen.

Bosch lämpöpumput - Huippulaatua ja kestävyyttä - Tutustu valikoimaamme

Olemme perheyritys, jossa jokaiselle osa-alueelle löytyy oma asiantuntijansa. Olemme kerryttäneet osaamista ja tietotaitoa 10-vuoden ajan rakennusalalla, jonka ansiosta pystymme vastaamaan niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin.

Olipa kyseessä sitten pieni korjaustyö tai laajamittainen rakennusprojekti, meillä on tarvittava tietotaito ja resurssit toteuttaa se!

Ota yhteyttä